U subotu, 18. prosinca 2021. godine, Bosanskohercegovačko udruženje Derby održalo je svoju redovnu Godišnju skupštinu na kojoj je predstavljen rad udruge u proteklih 12 mjeseci.

Ferid Kevrić, menadžer BH Udruženja Derby, ukratko je govorio o povijesti postojanja udruge koja je u siječnju 2020. godine proslavilo srebrni jubilej, odnosno 25 godina postojanja i rada, a potom je ukratko predstavio rad udruge za proteklu godinu.

Svih dvanaest članova dosadašnjeg Upravnog odbora nastavit će obnašati ovu funkciju sljedećih 12 mjeseci. Nije bilo prijedloga niti nominacija za nove članove tako da Povjerenstvo ostaje nepromijenjeno.

Druženju su nazočili i gosti iz Birminghama. Anes Cerić, menadžer BH UK Networka, ukratko se obratio prisutnima i čestitao još jednu godinu uspješnog rada te poručio da bh. derbi može biti najbolji primjer svim savezima u Velikoj Britaniji što se može postići dobrim radom. Emir Bolić je također pohvalio rad Centra, te pozvao Bh. dopunsku školu Derby da posjeti BH UK Network kada se epidemiološki uvjeti poboljšaju.

U ime BH UK Networka, Anes i Emir uručili su udruzi srebrnu jubilarnu nagradu povodom 25 godina postojanja i rada.

Nakon završetka Godišnje skupštine, upriličena je dodjela novogodišnjih paketića za učenike Dopunske škole.

Izvor: BH UK Network