Амбасада Босне и Херцеговине у Србији судјеловала је на традиционалном Добротворном дипломатском базару, који је у организацији Међународног клуба жена одржан 1. децембра 2019. године у Београду.

Амбасада БиХ је представила производе привредних компанија и предузећа из БиХ, који су се одазвали позиву и донирали своје производе за овај базар, а то су: Љекобиље из Љубиња, Класови препознатљиви производи, позната вина врхунског квалитета из Читлука винарије Бркић, Матић, Остојић и Тољ,  Ливањски сир, вода Оаза из Тешња, Нектар из Бања Луке, сокови Салиховић из Коњица и кондиторски производи Дуга Соколац, те производи Агрекс из Брчког.

На Базару се представио значајан број земаља путем дипломатско конзуларних представништава и међународних организација акредитованих у Србији. Захваљујући доброј понуди и прихватљивим цијенама, штанд Босне и Херцеговине је био изузетно добро посјећен.

Сав прикупљени износ на крају дана предат је организатору сајма који ће као донација бити усмјерен у донаторске сврхе, а ове године новац ће бити употрјебљен за побољшање квалитета живота старих лица.

ИЗВОР: МВП БИХ