Скупштину је свечано отворио предсједник Босанскохерцеговачке асоцијације Ковентри (BHCAC), господин Ремзудин Алихоџић изрекавши топле ријечи добродошлице, а након приједлога дневног реда Скупштине, је презентовао активности у протеклом периоду.

За похвалити је да је руководство Удрежења обезбједило материјално-техничке услове за рад бх. допунске школе у Ковентрију. Настава се изводи сваке суботе у просторијама „Sidney Stringer Academy“. Такођер је похваљен рад и сарадња са Босниа УК Нетворком, кровном организацијом БиХ удружења у Великој Британији.

Поред наведених активности треба напоменити организовање биљежавања важнијих датума везаних за нашу домовину Босну и Херцеговину.

На Скупштини je усвојен извјештај о раду Босанскохерцеговачке асоцијације Ковентри, извјештај о финансијском пословању и изабрано ново руководство Скупштине. Извјештај о финансијама је поднио вишегодишњи благајник удружења господин Менсур Каблић.

Након краће конструктивне дискусије и усвајања извјештаја, Скупштина је изабрала ново руководство.

У Извршни одбор су изабрани Алмин Казић (предсједник), Санела Сарачевић-Хујић (потпредсједник), Мелиха Алихоџић (благајник), Амир Казић (секратар), Корнелија Бесара, Мехо Хасанбеговић , Мехмед Мулалић, Ремзудин Алихоџић и др. Зденка Бесара.

Новоизабраном руководству желимо много среће и успјеха у даљњем раду удружења.

 

Извор: БХ УК Нетворк