i-dijaspora, u saradnji sa pangea mrežom iz Njemačke, ali i predstavnicima Gradske uprave Zenica, 28. septembra realizirat će još jedan meetup na kojem će se, prvenstveno, razgovarati o IT industriji i o njenom svakodnevnom rastu i napretku. Svjesni značaja ove branše, odnosno njenog utjecaja na privredu svih zemalja, pa tako i Bosne i Hercegovine, na meetup-u nećemo govoriti samo o njenoj definiciji nego i o njenoj, još većoj, implementaciji i na zeničku regiju. Stoga, na ovom virtuelnom susretu očekujemo prisustvo eminentnih gostiju koji su u direktnoj vezi sa ovom tematikom, od kojih i očekujemo informacije “iz prve ruke”.

Ako vam se ova tematika čini zanimljivom, te ukoliko imate vremena za druženje sa vašim sugrađanima, pridružite nam se od 19:30h.

Do tada za sva pitanja budite slobodni kontaktirati predstavnicu Gradske uprave Zenica, gospođu Mašu Škrbić putem e-maila masa.skrbic@zenica.ba, te predstavnika i-platforme, gospodina Safeta Kubata putem e-maila safet.kubat@idijaspora.ch.

Kao i svaki put do sada, sastanak ćemo upriličiti putem Zoom aplikacije, a pristupni link proslijediti nakon što obavite obaveznu registraciju, odnosno pošaljete vaše osnovne podatke sa naznakom da želite biti dijelom meetup-a na e-mail events@idijaspora.ch

Čekamo vaše prijave!

Preuzeto: i-dijaspora