УСАИД Пројекат “Диаспора Инвест” расписао је нови јавни позив за додјелу бесповратних средстава компанијама у Босни и Херцеговини које имају везу са босанскохерцеговачком дијаспором кроз структуру власништва или пословна партнерства. Ријеч је о седмом позиву ове врсте, те је исти фокусиран на мала и средња предузећа (д.о.о.) која нису старија од три године.

– Апликацији за грант средства можете приступити на нашој званичној wеб страници, гдје у неколико корака и уз достављање тражене документације и инвестицијског пројекта, можете понудити план који Пројекат подржава кроз бесповратна средства до 50.000 КМ, поручују из УСАИД Пројекта “Диаспора Инвест”.

За све додатне информације, сви заинтересовани се могу пријавити на три онлине Зоом сесије:

– 09. септембар (11х),

– 10. септембар (16х) и

– 23. септембар (15х).

Приступне податке за сесије ћете добити по достављању контакт података на info@diasporainvest.ba.

УСАИД Пројекат “Диаспора Инвест” охрабрује инвестиције бх. дијаспоре у Босни и Херцеговини, предузетника који су се вратили у домовину, али и оних који живе у иностранству, а улажу у пословне пројекте у земљи. Кроз нешто више од три године рада, овај пројекат је подржао преко 100 компанија кроз програме техничке подршке и додјеле грантова. Позив ће бити отворен до 30.09.2020. (16х).