UPIS U DOPUNSKE ŠKOLE

Glavni konzularni odjel Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Münchenu obavještava roditelje djece, učenika od 1. do 8./9. razreda, da je u tijeku upis u dopunske škole na maternjem jeziku  za  školsku 2020/21 godinu.

Nastava na maternjem jeziku provodi se prema planu, programu i udžbenicima za dopunsku nastavu nadležnog Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine, a izvodi je stručno nastavno osoblje. Održava se jednom tjedno, petkom od 15 do 17 sati, u prostorijama redovitih njemačkih škola.

Nastavu sufinansiraju nadležne njemačke institucije, a uvjerenje o pohađanju nastave iz maternjeg jezika unosi se u njemačku svjedodžbu.

U privitku je UPISNICA koju možete ispuniti i poslati e-poštom na jednu od slijedećih adresa:

Glavni konzularni odjel Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Münchenu  –Gco.Minhen@mvp.gov.ba ili

Udruga Bosanska škola München –  Bosnische.Schule@gmail.com

Upisnica

NATJEČAJ ZA NASTAVNIKA

Također, Glavni konzularni odjel Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Münchenu obavještava da je udruga “Bosanska škola München” u suradnji s Glavnim konzularnim odjelom Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Münchenu raspisala natječaj za nastavnika za izvođenje dopunske nastave na maternjem jeziku u Münchenu za školsku 2020/21 godinu.

Nastava na maternjem jeziku provodi se prema planu, programu i udžbenicima za dopunsku nastavu nadležnog Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine za učenike od 1. do 8./9. razreda. Održava se u prostorijama redovitih njemačkih škola, jednom tjedno u trajanju od dva školska sata.

UVJETI: VSS odgovarajućeg pedagoškog smjera. Prednost imaju kandidati s iskustvom u razrednoj nastavi.

ZAINTERESIRANI koji ispunjavaju uvjete mogu poslati kratku prijavu i životopis e-poštom na jednu od slijedećih adresa :

Glavni konzularni odjel Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Münchenu  –Gco.Minhen@mvp.gov.ba ili

Udruga Bosanska škola München –  Bosnische.Schule@gmail.com

Preuzeto: Glavni konzularni odjel Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Münchenu