Iz organizacije New England Friends of Bosnia and Herzegovina (NEFBH) pripremili su mnogo događaja i aktivnosti za sve, uključujući i djecu
Riječ je o druženju koje ova organizacija Bosanaca i Hercegovaca u Sjedinjenim Američkim Državama organizira nakon prošlogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa.
image 

5. Okusi BiH/ D.S.

Festival će se održati u nedjelju, 17. listopada 2021. godine, a trajat će od 12 do 18 sati (po lokalnom vremenu) u blizini NEFBH centra, na adresi: 2400 Massachusetts Ave, Cambridge, MA.

image 

5. Okusi BiH/ D.S.

Iz ove bh. organizacije pripremili su mnogo događaja i aktivnosti za sve, uključujući i djecu, a sudjelovanje je besplatno.

Ne propustite priliku za dobro druženje uz ćevape, pitu, domaće slatkiše i kavu, ali i glazbu. Plešite folklor ili uživajte u nastupima drugih, a mališanima će se pružiti mogućnost slikanja po licu, igranja brojnih igrica, ali i druge zabavne aktivnosti. Pored dječijeg kutka, prisutnima će na raspolaganju biti i povijesni kutak, u kojem će moći saznati nešto više o povijesti naše države.

Preuzeto: MojaBiH