Бизнис форум бх. дијаспоре – БХдиаФор је највећи пословни скуп са члановима заједнице дијаспоре у Европи. Овогодишњи, односно Шести бизнис форум бх. дијаспоре – БХдиаФор 2019, је планиран да се одржи у петак 31.јула 2019. године у Бихаћу.

Циљеви скупа су:
1.    Стимулисање инвестиција од стране чланова заједнице дијаспоре у БиХ,
2.    Стимулисање пословне сарадње између домаћих компанија и компанија чији су влансици, или у    којима раде, чланови заједнице бх. дијаспоре,
3.    Повећање свијести о развојном потенцијалу бх. дијаспоре.

Скуп нуди јединствену прилику домаћим привредницима и осталим развојим актерима у БиХ да се сусретну са најуспјешнијим привредницима бх. поријекла који своје тренутно пребивалиште имају ван БиХ.

Бизнис форум бх. дијаспоре – БХдиаФор, као највећи пословни скуп са члановима заједнице дијаспоре у Европи, пружа идеалну могућност за пословно умрежавање и истраживање могућности улагања. На скупу се презентирају бројни инвестициони пројекти, примјере добре праксе дијаспорских инвестиција у разним секторима, искуства других земаља у раду са дијаспорама, итд.

У протеклих пет окупљања, БХдиаФор је забиљежио преко 1000 различитих учесника, потенцијалних инвеститора и успјешних менаџера из преко 40 земаља свијета, те помогао реализацији бројих дијаспорских инвестиција у БиХ. И ове године ће, као резултат скупа, бити креиран пословни каталог у којем ће бити идентификоване потенцијалне инвестиције и пословне сарадње.

Регистрацију за 6. Бизнис форум бх. дијаспоре – БХдиаФор 2019 можете обавити овдје: http://goo.gl/forms/BcjC86GGVO

Више информација: Facebook