Надолазећи четвртак резервисан је за још једно онлајн дружење кладањске дијаспоре, окупљене око пројекта „Кладањ Меет Уп“.

Изузетно сретни и поносни истичемо да је пред нама седмо „издање“ ових сусрета које ће и овај пут окупити већ добро позната лица, наше стандардне учеснике, који не пропуштају прилику пружити свој допринос развоју општине.

А, да чинимо добре ствари доказ је и чињеница да нам се из сусрета у сусрет прикључују нова лица, што ће дефинитивно бити случај и овај пут.

Битно је напоменути да смо до сада, захваљујући активном ангажману кладањске дијаспоре, успјели одржати и четири састанка радних група, а које су тренутно фокусиране на побољшање живота кладањске омладине, као и на дјеловање Удружења „Жена жени“. С том праксом свакако настављамо и убудуће.

Но, ни ту не стајемо. Добар глас о овом пројекту се већ далеко чуо. Наиме, иако сваки мјесец неуморно организирамо овај сусрет, истом су, до сада, усљед временске разлике, били онемогућени присуствовати кладањски исељеници тренутно настањени изван Европе. Стога, са Сједињеним Америчким Државама и Канадом заказујемо додатни сусрет, који ће се уприличити у суботу, 10. априла у 18 х по босанскохерцеговачком времену. Нестрпљиво дочекујемо и овај виртуелни меет уп са нашим Кладњацима.

А, са нашим „Европљанима“, како смо већ раније нагласили, видимо се 8. априла у 20:00 х.

Преузето: i-platform