У врло угодној атмосфери претходне суботе у Сиднеј Стрингер Академији, ученицима бх. допунске школе Kовентри су подјељена свједочанства поводом завршетка школске године. Ова бх.  допунска школа је стуб бх. асоцијације из овог града и мјесто које највише окупља наше људе у овом дијелу Енглеске.

Непосредно послије подјеле увјерења и свједочанстава, учитељ Сенадин Селимић и учитељица Арнела Пашић су одржали родитељски састанак на којем су се договарали о будућем раду са дјецом. Нова школска година је званично почела са радом на истом мјесту и са истим наставним кадром.

У школске клупе сјест ће и неки нови ученици, а ове године је уписано близу 30 ученика.Топло су дочекали и пожелили срећу двојици нових ученика који ће долазити на наставу чак из Оксфорда.  Сваки ученик је добио уз свједочанство и поклон пажње од босанскохерцеговачке асоцијације из Kовентрија.

Но, ни учитељи нису заборављени те им је уручен мали знак пажње за свој несебичан и успјешан рад са дјецом. Важно је нагласити да се овом приликом могла примијетити и подршка заједнице која је веома важна.

Учитељи су се захвалили свим родитељима на сарадњи током цијеле школске године и свима онима који су волонтерским радом побољшали и помогли рад школе. Дјеца су са узбуђењем и раздраганошћу искористила прилику за нова дружења.

 

Извор: Босниа УК Нетwорк