Пројекат „Дијаспора за развој“ (Д4Д), који  је пројекат Министарства за људска права и избјеглице БиХ и Владе Швајцарске, у партнерству са УНДП БиХ и ИОМ БиХ, у сарадњи са Сарајевском регионалном развојном агенцијом СЕРДА и партнерским општинама, организује пословни онлине Бизнис Форум за представнике бх. дијаспоре, локалних заједница, бх. преузетника и удружења из области пољопривреде и производње хране.

Бизнис Форум има за циљ да представи потенцијале за улагање бх.дијаспоре у пољопривреду и производњу хране, презентира успјешне приче досадашњих инвеститора, те да кроз индивидуалне б2б састанке подржи локалне заједнице и бх. пдузетнике у проналаску својих потенцијалних инвеститора и пословних партнера из бх.дијаспоре.

Тематске области:

  • Пољопривреда;
  • Производња и прерада хране;
  • Сигурност хране;
  • Паковање;
  • Еко-производња;
  • Механизација и опрема у пољопривреди, производњи и преради хране, и
  • ИТ рјешења у пољопривреди, производњи и преради хране.

За учешће на индивидуалним б2б састанцима платформа омогућава да врло једноставно креирате свој профил, опишете инвестициони пројекат и/или идеју, претражити профиле осталих регистрованих учесника, те закажете састанке са Вама интересантним потенцијалним партнерима у БиХ и бх.дијаспори. Појединачни састанци трају 30 минута, а вријеме одржавања истих можете изабрати у расположивим терминима на самој платформи када се региструјете.

Бизнис Форум ће се одржати онлине 19.маја 2021.год. (сриједа) са почетком у 10 сати, а за учешће је потребно извршити регистрацију на wеб платформи https://agro-food-d4d.b2match.io/.

Регистрација на догађај је бесплатна, а за додатне информације и помоћ приликом регистрације контактирајте Сарајевску регионалну развојну агенцију СЕРДА – контакт особа: Аида Џамалија Дуран тел: +387 33 641 520 е-маил: aida@serda.ba.

Агенду Онлине Бизнис Форума „Потенцијали и перспективе инвестирања у пољопривреду и производњу хране у БиХ“ можете преузети овдје.