Гости прве онлине причаонице су госпођа Аида Дагуда, директорица Центра за промоцију цивилног друштва, и господин Никола Бурић, извршни директор и-платформе, који ће кроз вођени разговор, али и ваша питања, говорити о потенцијалима и модалитетима сарадње организација из БиХ са дијаспором.

Циклус онлине причаонице “1.000 што, како, зашто цивилног сектора” је иницијатива за умрежавање и заједничко дјеловање организација цивилног друштва из Босне и Херцеговине са организацијама, индивидуама, компанијама и професионалцима и професионалкама из дијаспоре.

У 2021. години планирана је припрема и организација још пет тематских онлине причаоница са организацијама из БиХ и дијаспоре, како би се, на тај начин, повезале прилике, потребе и могућности у областима заштите околиша, младих, образовања, развоја прилика за унапређење положаја особа са инвалидитетом, културе и умјетности.

Онлине причаоница одржат ће се у сриједу, 24.2.2021. године у периоду од 19:00 – 20:30 сати. Молимо вас да своје присуство потврдите најкасније до 23. фебруара путем овог линка.

Искрено се надамо да ћете препознати потенцијал сарадње са дијаспором и учествовати у онлајн причаоницама “1.000 што, како, зашто цивилног друштва”.

Више информација о нашим пријатељима из Центра за промоцију цивилног друштва свакако пронађите на њиховој wеб страници.

 

Преузето: i-platform.ch