Генерални конзулат Босне и Херцеговине у Минхену обавјештава родитеље дјеце, ученика од 1. до 8./9. разреда, да је у току упис у допунске школе на матерњем језику  за  школску 2020/21. годину.

Настава на матерњем језику се одвија према плану, програму и уџбеницима за допунску наставу надлежног Министарства цивилних послова Босне и Херцеговине, а изводи је професионални наставни кадар. Одржава се једном седмично, петком од 15 до 17 сати, у просторијама редовних њемачких школа.

Настава је суфинансирана од надлежних њемачких институција, а потврда о похађању наставе из матерњег језика се уноси у њемачко свједочанство.

Овдје можете преузети Пријаву за упис уценика коју можете попунити и директно послати електронским путем на једну од слиједећих адреса:

Генерални конзулат БиХ у Минхену  – Gco.Minhen@mvp.gov.ba или Удружење Босанска школа Минхен – Bosnische.Schule@gmail.com

Удружење “Босанска школа Минхен” у сарадњи са Генералним конзулатом БиХ у Минхену је расписало конкурс за наставника за извођење допунске наставе на матерњем језику, у Минхену, за школску 2020./21. годину.

Настава на матерњем језику се одвија према плану, програму и уџбеницима за допунску наставу надлежног Министарства цивилних послова Босне и Херцеговине за ученике од 1. до 8./9. разреда. Одржава се у просторијама редовних њемачких скола, једном седмично по два школска часа.

Услови: ВСС одговарајућег педагошког смјера. Предност имају кандидати са искуством у разредној настави.

Заинтересовани који испуњавају услове могу доставити кратку апликацију и  биографију путем електронске поште на на једну од слиједећих адреса :

Генерални конзулат БиХ у Минхену  – Gco.Minhen@mvp.gov.ba или Удружење Босанска школа Минхен –  Bosnische.Schule@gmail.com

Преузето: Генерални конзулат БиХ у Минхену