Други „Бијељина Меет уп“ одржаће се 5. маја у 19 сати на Зоом платформи. Овој дискусији ће присуствовати представници и-платформе, представник Града Бијељина  Љубиша Станишић и локална фондација Бијељине.

Пројекат се одвија онлajн и у њему може учествовати свако ко је заинтересован да својим идејама и приједлозима унаприједи локалну заједницу. Сви који су у иностранству и желе да остваре или поспјеше везе са Бијељином, овом приликом ће моћи да се повежу са градом и присутним учесницима.

Циљ ових скупова јесте учвршћивање веза са дијаспором, како у Швајцарској, гдје и јесте сједиште и-платформе, тако и са бијељинском дијаспором широм свијета.

Крајем марта успјешно је одржан први „Бијељина Меет уп“ на којем је, између осталих, присуствовао и градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

За сва додатна питања на располагању стоје представник Града Бијељина Љубиша Станишић, путем е-маила ljubisa.stanisic@gradbijeljina.org, као и представник и-платформе Алдин Вршкић путем е-маила aldin.vrskic@idijaspora.ch.