Босанскохерцеговачко удружење у Бостону, Масачусетс (САД) “New England Friends of Bosnia and Herzegovina” добитник је награде “Best of Cambridge” за 2020. годину, а у категорији непрофитних организација по “Cambridge Award” програму.

Програм “Cambridge Award” сваке године идентификује компаније за које вјерују да су постигле изниман маркетиншки успјех у својој локалној заједници и категорији пословања. То су локалне компаније које унапређују имиџ малог пословања кроз услуге које пружају својим купцима и нашој заједници. Ове изузетне компаније помажу да подручје Кембриџа буде сјајно мјесто за живот, рад и игру.

– Прикупљени су и анализирани разни извори информација како би се одабрали побједници у свакој категорији. Програм “Cambridge Award 2020” фокусиран је на квалитет, а не на количину. Побједници се одређују на основу података прикупљених интерно из Кембриџовог програма награда, као и података прикупљених од трећих лица.

Ово је годишњи наградни програм који одаје почаст постигнућима локалних предузећа на цијелом подручју Кембриџа. Признање се додјељује оним компанијама које у свом раду користе најбоље праксе и имплементирају програме како би створили конкурентске предности и дугорочне вриједности.

Програм награђивања у Кембриџу основан је у циљу препознавања најбољег локалног пословања у нашој заједници. Наша организација сарађује с локалним власницима предузећа, трговинским групама, професионалним удружењима и осталим пословним огласним и маркетиншким групама.

– Наша мисија је препознати допринос малих предузећа из наше заједнице америчкој економији, објашњавају.

У “New England Friends of Bosnia and Herzegovina” не крију одушевљење па су путем своје Фејзбук странице подијелили ову радосну вијест.

– Желимо захвалити свим нашим спонзорима, волонтерима, члановима и пријатељима на судјеловању у раду наше организације и служењу заједници, овдје и у иноземству, кроз иновативне, одрживе и утјецајне програме, поручили су они.

 

Извор: Моја БиХ