Овогодишње првенство одржаће се у норвешком граду Драмену.

Спортска организација Норвешка аматерска футсал асоцијација (НАФА) ове године организира друго Норвешко футсал првенство Балкан дијаспоре, на којем ће моћи учествовати Босанци и Херцеговци који живе у овој земљи.

Идеја ове манифестације је на једном мјесту окупити бројне футсал екипе, фудбалске екипе и удружења (клубове) из земаља бивше Југославије, с циљем заједничког дружења, такмичења, размјене искустава, повезивања и градње и одржавања пријатељских односа.

Овогодишње првенство одржаће се у норвешком граду Драмену у спортској дворани Ебестад, у суботу, 20. новембра 2021. с почетком у 20 часова.

Иначе, број футсал екипа је ограничен на 16, стога је пожељно да своје екипе пријавите најкасније до 17. новембра како бисте осигурали судјеловање на турниру.

Организатори и покровитељи овог првенства осигурали су вриједне награде за прва четири мјеста.

– Очекујемо добар одазив свих љубитеља футсала и веселимо се да ћемо заједно уживати ​​и провести лијепу суботу са свима вама уз добру атмосферу, квалитетан футсал програм и наравно лијепу забаву након турнира, рекао је фудбалски и футсал судац у Норвешком фудбалском савезу и предсједник НАФА -е Неџад Муњић.

Извор: МојаБиХ