Врло успјешни досадашњи онлajн састанци уприличени између представника локалне власти, бијељинске дијаспоре и представника и-дијаспоре довољан су разлог за наставак ове успјешне праксе. Сриједу – 30. јуни текуће године одабрали смо као идеалан дан за ново дружење особа које, истински, свом граду и својој локалној заједници желе бољитак и просперитет.

Уобичајено, и овај, трећи по реду, меетуп уприличит ће се путем Зоом платформе, а свим заинтересираним странама, линк за придруживање бит ће прослијеђен након извршене регистрације.

Да бисте се успјешно регистровали, потребно је на е-маил event@idijaspora.ch прослиједити ваше основне податке (име, презиме, занимање), чиме стичете право учешћа.

За сва додатна питања, будите слободни контактирати представника и-дијаспоре у Бијељини, господина Нермина Зејниловића, путем е-маила koner@mantra-agency.com.

Иако је увелико почела сезона годишњих одмора, бројни бијељински исељеници итекако су заинтересовани за ново дружење на којем ћемо, између осталог, говорити о екологији, али и о едукацији у ИТ индустрији. Врло актуелне и комплексне теме захтијевају равноправне саговорнике, стога позивамо све особе, заинтересоване за споменуто, да нам се придруже у што већем броју.

Сличне области обрађивали смо и у другим босанскохерцеговачким градовима, а захваљујући, првенствено, и-дијаспори у Зеници и Кладњу већ сада убиремо плодове нашег рада.

Преузето: i-platform.ch