СРИЈЕДА, 3. НОВЕМБРА 2021. – 20:00 – 21:00
Велико је задовољство организовати онлине меетуп -е и пружити прилику за повезивање људи диљем свијета с људима и градом из којег долазе. Ипак, са задовољством најављујемо први ливе Цирих Меетуп на којем ћемо организоватидружење Босанаца и Херцеговаца из Цириха и других градова.
Ријеч је о земљи с више од 60.000 исељеника из Босне и Херцеговине. Као што свим људима диљем свијета желимо омогућити повезивање и дјеловање с људима и заједницом из које долазе, тако нам је жеља и циљ омогућити заједничка, ливе дружења оних који дијеле исто, домовину, Босну и Херцеговину.

Почетком новембра, тачније у сриједу 3.11. организујемо ливе дружења дијаспора из Босне и Херцеговине који живе у Цириху. Сви су добродошли, чак и они из других градова у Швицарској. Посебни гости овог меетуп -а су и представници БХ Футурес Фоундатион. Окупљање ће се одржати у Kosmos-Kultur AG, Lagerstrasse 102, 8004 Цирих с почетком у 20 сати. Осигурајте своју присутност пријавом на е-маил events@idijaspora.ch до недјеље 31.10.2021.

Сви сте добродошли! Видимо се!

Извор: и-дијаспора