Босна Банк Интернатионал (ББИ) је развила сет производа намијењен бх. дијаспори. Понуда укључује широку лепезу производа и услуга по мјери наших суграђана који живе и раде у иностранству.

Препознавши потребе бх. дијаспоре, ББИ је омогућила куповину некретнине у БиХ путем ББИ финансирања по мјери, уз додатне услуге као што су електронско банкарство и платни промет са иностранством, услуге финансијског менаџмента и инвестицијског савјетовања као и услуге умрежавања фирми из иностранства, које су у власништву наше дијаспоре, са клијентима и партнерима ББИ банке.

“ББИ је прва банка на тржишту која је препознала не само огроман значај бх. дијаспоре за економију већ и финансијске потребе грађана БиХ који живе и раде у иностранству. Као банка која има првенствено развојни и инвестицијски карактер сматрамо да ћемо подршком бх. дијаспори осигурати вишеструке позитивне ефекте на економију Босне и Херцеговине, посебно у грађевинском сектору, као и у повећању директних страних инвестиција, повећању извоза и запослености”, истакнуто је из Босна Банк Интернатионал (ББИ).

Преузето: bbi.ba