Генерални Конзулат БиХ у Минхену организује сусрет младих професионалаца и студената на тему: Трансфер знања | Како етаблирати ефикасан менторинг, који ће се одржати у петак, 13. септембра  2019. године у 19 00 сати у просторијама Генералног конзулата БиХ у Минхену. Партнер у организацији овог сусрета је Мрежа  бх. студената и академика у Њемачкој.

Овим састанком Генерални конзулат БиХ у Минхену  уводи праксу редовних састанка и сусрета које ће периодично организовати са младима с циљем идентификације њихових интереса и потреба, пласирање идеја и приједлога могуће сарадње, а која ће се пренијети и на друга дипломатско конзуларна представништва БиХ у СР Њемачкој.

Циљ овог сусрета је да да подршку даљем умрежавању младих стручњака, студената, као и постојећих мрежа младих у Њемачкој, утврђивање могућности  развоја интезивније и свестраније сарадње, развој  комуникацијских канала, укључивању младих у пројекте у областима у којима могу дати свој допринос развоју међусобних веза, као и развоју Босне и Херцеговине.

Позивамо младе професионалце и студенте да се региструју за учешће на Сусрету младих путем:

  • Генералног конзулата БиХ у Минхену, на маил адресу: gco.minhen@mvp.gov.ba или
  • Мреже бх студената и академика у Њемачкој, на маил адресу:: info@nbsad.de.

Овдје можете преузети  Програм сусрета младих професионалаца.

 

Izvor: Generalni Konzulat BiH u Minhenu