Предстојећа субота резервисана је за виртуално окупљање представника и-дијаспоре с Кладњацима, који тренутно живе и раде у Сједињеним Америчким Државама и Канади, а још увијек су снажно повезани са својим родним градом. Ово је трећи скуп ове врсте, а биће искориштен првенствено за расправу о организацији догађаја “Дани дијаспоре”, који је ове године у Кладњу надмашио сва очекивања организатора. Исти је планиран и за наредну годину, па се организатори надају да ће сљедеће године судјеловати и кладањске породице које живе изван европског континента.

Ово ће бити и прилика за упознавање с радом и-дијаспоре, али и с нашим традиционалним меетуп-ом и новим учесницима који им до сада нису имали прилику присуствовати. Стога, ако живите „преко баре“, поријеклом сте из Кладња, вјерујете у просперитет свог родног града, одазовите се на наш Зоом састанак.

За сва питања, слободно се обратите нашој Далиди Карабдић путем е-поште dalida.karabdic@idijaspora.ch. Линк за придруживање бит ће вам прослијеђен касније.

Преузето: i-platform.ch