Још један “Зеница Митап” вриједна екипа и-дијаспоре организира у сарадњи са Градском управом Зеница, на чијем челу се налази уважени градоначелник, господин Фуад Касумовић.

Осим што ћемо 27. јула ове године са нашим Зеничанима говорити о непревазиђеној и, за становнике овог града, изнимно значајној теми – заштити околиша, Зеничане ћемо упознати и са предстојећом crowdfunding  кампањом која би већ од наредне седмице требала заживјети. Наиме, у жељи да “очистимо град за један дан”, покрећемо донаторску кампању с циљем прикупљања средстава за што дјелотворније чишћење, односно “ослобађање” Зенице од отпада. Свјесни чињенице да, само на подручју овог града, постоји више од 200 депонија које, првобитно, штетно дјелују на здравље становника, и-дијаспора као носилац пројекта и сви људи добре воље стреме ка истим циљевима – рјешавању еколошких проблема и подизању свијести становништва о овом глобалном проблему.

О детаљима кампање ћемо вас извијестити на наведеном виртуелном састанку, стога не пропустите прилику чути оно што смо за вас припремили. Све наведено свакако ће бити поткријепљено и видео материјалом.

Овај пут говорит ћемо и о забавним садржајима који, прије свега, имају за циљ промоцију Босне и Херцеговине, а самим тиме и промоцију Зенице.

Наиме, крајем мјесеца јула екипа популарног швицарског бенда “Шума човјек” коју предводи члан Управног одбора и-дијаспоре, господин Ивица Петрушић посјетит ће нашу државу у којој планирају и снимање чак четири музичка спота. Једна од локација на којима је планирано снимање спота свакако је и град Зеница са својим околним мјестима. Није ово први пут да Травничанин са швицарском адресом свјетску публику упознаје са љепотама наше земље, стога сматрамо да је пред Зеницом идеална прилика за бесплатном свјетском промоцијом. Више о овом пројекту такођер ће бити презентирано Зеничанима наредног четвртка.

До тада за сва питања будите слободни контактирати представницу Градске управе Зеница, госпођу Машу Шкрбић путем е-маила mailto:masa.skrbic@zenica.ba , те представника и-платформе, господина Сафета Кубата путем е-маила mailto:safet.kubat@idijaspora.ch.

Као и сваки пут до сада, састанак ћемо уприличити путем Зум апликације, а приступни линк прослиједити након што обавите обавезну регистрацију, односно пошаљете ваше основне податке са назнаком да желите бити дијелом меетуп-а на  е-маил mailto:event@idijaspora.ch

Чекамо ваше пријаве!

Преузето: i-platform.ch