Шведским и скандинавским држављанима и свим особама са боравишном дозволом у Шведској или једној од скандинавских земаља, који имају пребивалиште у Шведској или једној од скандинавских земља, а тренутно се налазе у Босни и Херцеговини – нуди се могућност резервације лета са Fly Bosnia из Сарајева за Штокхолм у недјељу, 5. априла 2020.године.

Лет се резервише и плаћа путем Глобтоур у Сарајеву. Резервације и уплате вршите директним обраћањем Глобтоур контору на адреси Др. Силва Ризванбеговић 32. Сарајево или путем телефона +387 33 466 367 и +387 61 107 251.

Путници сами организују транспорт до аеродрома у Сарајеву. Путници такође сами обезбјеђују потребну заштитне опрему коју Глобтуор налаже.

Све особе које имају шведску боравишну дозволу или боравишну дозволу у једној од скандинавских земља, морају документовати боравак у Шведској или једној од скандинавских земаља – како шведским тако и босанским граничним властима.

Ако сте у карантину од стране власти Босне и Херцеговине, период карантина мора бити завршен прије него што вам је допуштено да напустите Босну и Херцеговину.

Цјелокупну објаву можете прочитати на шведском језику на ФБ страници Амбасаде Шведске у Сарајеву.