и-дијаспора, у сарадњи са пангеа мрежом из Њемачке, али и представницима Градске управе Зеница, 28. септембра реализират ће још један меетуп на којем ће се, првенствено, разговарати о ИТ индустрији и о њеном свакодневном расту и напретку. Свјесни значаја ове бранше, односно њеног утјецаја на привреду свих земаља, па тако и Босне и Херцеговине, на меетуп-у нећемо говорити само о њеној дефиницији него и о њеној, још већој, имплементацији и на зеничку регију. Стога, на овом виртуелном сусрету очекујемо присуство еминентних гостију који су у директној вези са овом тематиком, од којих и очекујемо информације “из прве руке”.

Ако вам се ова тематика чини занимљивом, те уколико имате времена за дружење са вашим суграђанима, придружите нам се од 19:30х.

До тада за сва питања будите слободни контактирати представницу Градске управе Зеница, госпођу Машу Шкрбић путем е-маила masa.skrbic@zenica.ba, те представника и-платформе, господина Сафета Кубата путем е-маила safet.kubat@idijaspora.ch.

Као и сваки пут до сада, састанак ћемо уприличити путем Зоом апликације, а приступни линк прослиједити након што обавите обавезну регистрацију, односно пошаљете ваше основне податке са назнаком да желите бити дијелом меетуп-а на е-маил events@idijaspora.ch

Чекамо ваше пријаве!

Преузето: и-дијаспора