ПЕТАК, 6 АВГУСТ, 2021 – 23:00 ТО СУБОТА, 7 АВГУСТ, 2021 – 12:30

Обавјештавамо сву дијаспору поријеклом из Кладња, настањену у Сједињеним Америчким Државама и у Канади да је пред нама други ” УСА Кладањ  Meetup”.

Усљед временске разлике, дијаспора настањена на америчком континенту није у прилици присуствовати регуларним, мјесечним меетуп-има, стога се и-дијаспора потрудила и нашим дијаспорцима “преко баре” осигурала посебан термин и Зоом дружење.

Пред нама је други “УСА Кладањ Meetup” који ће се уприличити у петак у 23:00х по средњоевропском времену.

Неколико породица поријеклом из Кладња већ активно дјелује у складу са идејама и-дијаспоре, промовише вриједности за које се залажемо и представља Босну и Херцеговину у најбољем свјетлу. Но, идеална је ово прилика и за остале представнике бх. дијаспоре да нам се придруже на предстојећем меетуп-у, те се упознају с нашим радом.

Овом приликом захваљујемо се госпођи Медихи Капо и госпођи Сенади Табић на досадашњем залагању и активном учешћу у реализацији започетих пројеката.

За сва питања будите слободни обратити се нашој Далиди Карабдић путем е-маила dalida.karabdic@idijaspora.ch.  Линк за придруживање бит ће вам накнадно прослијеђен.

Преузето: i-platform.ch