Акција “Јунајтед ин Блу, Фор а Смајл” – Пакетићи 2021 је почела!

Новогодишњим празницима који су сваким даном све ближе највише се радују малишани – и то због пакетића.

15 ДОЛАРА ЗА СРЕЋУ

Ово је био повод да Манијаци УСА/ЦАН, удружење које окупља навијаче ФК Жељезничара у Сједињеним Америчким Државама и Канади, покрене акцију прикупљања средстава за куповину и подјелу пакетића дјеци у Сарајеву.

Претходне акције овим поводом биле су врло успјешне, али прошлогодишња се није успјела реализирати с обзиром на пандемију коронавируса и рестрикција које су са њом дошле. Стога, ове године је циљ имати најбољи исход до сада.

Наиме, и овогодишњу, као и пријашње акције, Манијаци УСА/KАН проводе у сарадњи са Удружењем 1921, а заједнички циљ је подијелити преко 300 пакетића у Центар “Владимир Назор” у Храсном, за дјецу са посебним потребама. Један пакетић ће коштати 15 америчких долара (25 КМ) и у њему ће се пронаћи артикли из Шопа ФК Жељезничар, слаткиши, играчка и изненађење од екипе из Удружења.

Акција је почела и завршава 21. децембра, а циљ је прикупити преко 4.500 америчких долара (7.600 КМ).

Уплате можете извршити путем ПаyПала на рачун “МанијациУСАK”, а у мемо напишите “За пакетиће 2021”. Такође, уколико не желите да се ваше име објави назначите то.

ПЛАВА РАЈА – ПРАВА РАЈА

– Заврши годину са топлим плавим срцем и обрадуј барем једно дијете – јер то смо ми, Плава Раја која је увијек била и остала ПРАВА РАЈА, поручују из удружења Манијаци УСА/KАН и позивају на учешће у акцији.

Удружење Манијаци УСА/Kанада настало је прије нешто више од четири године. Почетна замисао је била направити мјесто за навијаче ФК Жељезничара у Сјеверној Америци, гдје се групно може дискутовати, туговати и радовати вољеном клубу. Међутим, како је удружење расло, тако су и амбиције удружења почеле расти. Убрзо су се организовале и успјешно одрадиле разне хуманитарне акције.

Преузето: Моја БиХ