У суботу 18. децембра 2021. године, Босанскохерцеговачко удружење Дерби је одржало своју редовну Годишњу скупштину на којој је презентован рад удружења у протеклих 12 мјесеци.

Ферид Кеврић, менаџер БХ Удружења Дерби, укратко је говорио о историји постојања удружења које је у јануару 2020. године славило сребрни јубилеј, односно 25 година постојања и рада, а потом је укратко презентовао и рад удружења за протеклу годину.

Свих дванаест чланова тренутног Управног одбора ће наставити обављати ту функцију и у наредних 12 мјесеци. Није било приједлога нити номинација за нове чланове тако да Одбор остаје у непромјењеном саставу.

Скупу су присуствовали и гости из Бирмингхама. Анес Церић, менаџер БХ УК Нетwорка се укратко обратио присутнима те је честитао још једну годину успјешног рада и навео како БиХ удружење Дерби може бити најбољи примјер свим удружењима у Великој Британији шта се све може постићи добрим радом. Емир Болић је такође похвалио рад Центра, те позвао Бх. допунску школу Дерби да посјети БХ УК Нетwорк када буду бољи епидемилошки услови.

У има БХ УК Нетwорка, Анес и Емир су удружењу уручили сребрну јубиларну награду у поводу 25 година постојања и рада.

Након завршене Годишње скупштине, уприличена ја додјела новогодишњих пакетића за ученике Допунске школе.

Извор: БХ УК Нетwорк