Стигао је и тај, дуго ишчекивани, завршетак школске године. Већина школараца бх. допунске школе Бирминген га је дочекала с великим осмијехом на лицу. Успјешан завршетак школске године наставници, ученици бх. допунске школе те њихови родитељи су прославили одласком у золошки врт Дудлеy. Бх Асоцијација Бирминген је одлучила почастити наставнике, ученике и њихове родитеље са улазницама за зоолошки врт. Имали су прилику да се упознају са разним животињама и науче нешто о њиховом начину живота.

Наставници су овом приликом успјели дјеци подјелити и похвале за добро владање и знање о Босни и Херцеговини. То је била прилика да се ученици награде за сав труд и рад током онлине наставе.

Опростили смо се и са ученицима који су завршили основно бх. допунско образовање; Емина Болић, Адна Дедић и Церић Фарис. Такође нам се придружила и учитељица Азра Башић која се прошле године пензионисала, али је одлучила да се поново види са својим ученицима и проведе диван дан са свима.

Уз похвале,  поносне родитеље и занимљиво окружење зоолошког врта, ученици ће то увијек памтити. Дан је био прелијеп те су сви уживали.

Бити наставник уистину није било лако током ове школске године, нарочито уз онлајн наставу. Хвала Емиру Болићу, Алми Агановић и Елдини Болић за стрпљиви и упорни рад са дјецом.

Ученицима и учитељима желимо добро здравље и да остваре свој жељени успјех у наставку школовања.

Преузето: BH UK Network