Захваљујући Дамиру Шуњићу њемачки бундеслигаш Хофенхајм послао је вриједну донацију Ногометном клубу Љубушки, саопштено је из овог бх. трећелигаша. Из Хофенхајма су послали лопте за љубушку школу ногомета, али и другу опрему и реквизите за сениорску селекцију.

“У клуб је достављена вриједна донација, тачније 60 лопти за школу ногомета НК Љубушки, као и разна опрема и реквизити за тренирање сениорске екипе те се овом приликом желимо захвалити Дамиру Шуњићу, поријеклом из Радишића, који је тренутно запослен у њемачком бундеслигашу ТСГ Хофенхајм.

Дамир прати рад клуба и школе ногомета захваљујући комуникацији с нашим играчем Андрејем Маркићем, којем исто тако овим путем захваљујемо. Такођер, наше захвале иду и Глобал Унитед ФЦ, међународној непрофитној организацији без које ова донација не би била могућа”, саопштили су из НК Љубушки.

Иначе, овај херцеговачки клуб се такмичи у трећем рангу бх. ногомета, односно Другој лиги Југ, а прекинуту сезону окончали су на трећем мјесту иза новог прволигаша Посушја и екипе Клиса.

Извор: БХДИНФОДЕСК