Ово је друга година заредом како организација “New England Friends of Bosnia and Herzegovina” добија награду “Best of Cambridge”

Босанскохерцеговачко удружење у Бостону, Massachusetts (SAD) “New England Friends of Bosnia and Herzegovina” добитник је награде “Best of Cambridge” за 2021. годину, а у категорији непрофитних организација по “Cambridge Award Honors the Achievement” програму.

Ово је друга година заредом како наши пријатељи из Бостона добијају награду “Best of Cambridge”, а одушевљење изазвано значајним признањем подијелили су са својим пратиоцима на Facebooku.

– Желимо захвалити свим нашим спонзорима, волонтерима, члановима и пријатељима на судјеловању у раду наше организације и служењу заједници, овдје и у иноземству, кроз иновативне, одрживе и утјецајне програме, стоји у објави New England Friends of Bosnia and Herzegovina.

Иначе, програм “Cambrige Award” сваке године идентификује компаније за које вјерују да су постигле изниман маркетиншки успјех у својој локалној заједници и категорији пословања. То су локалне компаније које унапређују имиџ малог пословања кроз услуге које пружају својим купцима и нашој заједници. Ове изузетне компаније помажу да подручје Cambrige-а буде сјајно мјесто за живот, рад и игру.

преузето: МојаБиХ